Støt Venstre

Der er ingen tvivl om, at valgkampen til de næste valg blive både hårde og lange. Det gælder både til folketingsvalget og byrådsvalget, hvor Venstre skal bruge et endnu bedre resultat end sidste gang, så vi fortsat kan forbedre folks hverdag med fokus på den enkelte.

DU kan gøre en stor forskel!

Derfor kan du allerede hjælpe Venstre i Randers NU! – ved at hjælpe os med at få udbredt kendskabet til denne hjemmeside, da det vil være et af vores mest aktive og informative redskaber i valgkampene, hvor man altid vil kunne få sidste nye information om Venstres politik og vores holdninger osv.

Så derfor fortæl familie, venner og arbejdskollegaer om hjemmeside adressen: www.venstreiranders.dk og opfordre dem til at besøge vores hjemmeside og læse om vores holdninger, samt måske endda få dem tegnet som medlemmer af Venstre i en af vores syv lokalforeninger i Randers kommune – indmeldelse kan ske online.

Fundraising til de kommende valg i Randers!

Penge får desværre en større og større betydning for et valgresultat. Det gælder for såvel Folketingsvalg som for Byrådsvalg. Her må vi tænke på, at Randers kommune er en af landets største. Så derfor er det vigtigt, at Venstre står så stærkt som overhovedet muligt på det økonomiske plan til næste valg. Derfor er vi i øjeblikket godt i gang med at udarbejde forskellige medlemsskaber af en fundraising klub for erhvervsvirksomheder, enkeltpersoner, foreninger og lign., så man på den måde vil kunne være med at give Venstre et borgerligt flertal i Randers byråd efter næste valg, ligesom vi selvfølgelig også ønsker, at vores folketingskandidat, borgmester Michael Aastrup Jensen MF, bliver genvalgt ved kommende valg.

Du kan allerede nu kontakte vores kontaktperson på dette område, hvis du gerne vil høre mere om hvorledes du forholder dig. Kontaktpersonen er: formand for Venstre i Randers, Bent Olaf Nielsen, tlf. 86 45 21 37, mail: bent.olaf.nielsen@mail.dk.

Såfremt du ønsker at støtte Venstre i Randerskredsen med et beløb til brug for folketings- eller kommunalvalg, kan beløbet indbetales på følgende konto med angivelse af formålet:

Sparekassen Kronjylland: reg.nr. 9319,  kontonr. 0002915545

På forhånd tak.

Fotos fra Flickr - Se alle fotos

Nyhedsbrev

Få en e-mail med nye indlæg - indtast din e-mail i feltet herunder og klik på Tilmeld:

Det sker i Venstre

Nothing from 16. august 2017 to 14. september 2017.