Tilhører kategorien | Debat indlæg

Samarbejds klima i Randers byråd

De der fulgte udsendelsen ”Midtvejsvalg” på TV2 Østjylland onsdag aften, kunne nok ikke undgå at bemærke den dårlige omgangstone som hersker imellem partilederne i Randers byråd.

Problemet er imidlertid ikke nyt. Sådan har det været i mange år under skiftende borgmestre. Faktisk lige siden Beboerlisten og nu senest Velfærdslisten kom ind i byrådet har der været en dårlig omgangstone. Dels fordi de to partiledere Bjarne Overmark og Kasper Fuhr går højere op i procedurer, fejlfinding og selvprofilering end løsning af Randers kommunes problemer.

De to herrer er utroligt gode til at love bedre velfærd til alle, men er fuldstændigt uansvarlige og uinteresserede i hvordan vi skaber vækst og hvor pengene skal komme fra.

Derfor er det mig ubegribeligt at ansvarlige partier, som Konservative, Radikale og SF falder i samme grøft som Beboerlisten og Velfærdslisten og taler Randers kommune ned i et sort hul, hvor det hele fremstilles som håbløst dårligt. Jeg er overbevist om, at jeres negative fremstilling af forholdene i Randers kommune ikke får flere virksomheder eller tilflyttere til at bosætte sig i vores kommune.

Så kære Daniel Madié,( C) Mogens Nyholm, (R) og Charlotte Broman Mølbæk,(F) – tag nu arbejdstøjet og de positive briller på og få den indflydelse som jeres enmandspartier berettiger til i et positivt samarbejde med de ansvarlige partier. Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Venstre, der sammen med Borgmester Claus Omann Jensen, alle arbejder benhårdt på at gøre Randers kommune til et endnu bedre sted at bo og virke.

Vi har meget vi kan være stolte og glade over her i Randers kommune. Lad os sammen gå ud og fortælle til omverdenen, alt det vi har at byde på her i vores kommune.

Indlægget skrevet af:

- som har skrevet 29 indlæg på Venstre i Randers.Kontakt forfatter
Kommentar til “Samarbejds klima i Randers byråd”

  1. Tom Kristensen siger:

    Suk. Endnu en venstremand, der ikke formår at kigge indad. Det er altid nemmere at pege fingre af de andre. Venstre fik borgmesterposten med stemmer fra de partier du omtaler. Herefter røvrendte Venstre dem, fjernede dem fra deres udvalgsposter sammen med 2 overløbere fra Socialdemokratiet. Prøv at se lidt dybere end blot at pege fingre. Der er en årsag til at de partier du omtaler agerer som de gør. Og det er efter min mening Venstres egen skyld. Venstre ligger som Venstre selv har redt.

Trackbacks/Pingbacks


Kommentér dette indlæg

Du skal være logged ind for at kommentere.

Fotos fra Flickr - Se alle fotos

Nyhedsbrev

Få en e-mail med nye indlæg - indtast din e-mail i feltet herunder og klik på Tilmeld:

Det sker i Venstre

Nothing from 16. august 2017 to 14. september 2017.