Tilhører kategorien | Debat indlæg

Revolutionen…

…synes nært forestående at dømme efter Enhedslisten partikongres i forrige weekenden, hvor der ivrigt blev diskuteret, hvilken slags kanoner man skal anvende ved en væbnet revolution, der snarest muligt skal omstyrte samfundet og indsætte proletariatet.  Skal vi bombes ud af parcelhuset eller skal vi blot skydes med ”gammeldavs” AK47 rifler, – synes at være det store dilemma.

Heldigvis er vi jo vant til lidt af hvert fra de lister omkring Enhedslisten, Velfærdslisten, Borgerlisten, Leninisterne og hvad de så end hedder. De fleste af os trækker vel bare overbærende på smilebåndene i forståelse for, at der er højt til himlen og dybt til helvede.  Der skal jo være plads til alle!

Vi er vant til det, dels har vi næsten givet op overfor EU´s formynderiske direktiver, dels er vi udsat for en massiv muslimsk invasion fra en fjern kultur hinsides civilisationen.

Måske en lille rask revolution var på sin plads alligevel, -kunne måske gøre det af med begge dele?

Alt privat ejendom skal nationaliseres lyder parolen. Gad nok vide hvorledes det stiller Johanne Schmidt Nielsen med hendes milliondyre patricier villa og prioritetslånene.  Nå banken skal vel også nationaliseres.

Under alle omstændigheder behøver vi vel heller ikke andet end vores tandbørste, som er den eneste private ejendom der bliver tilbage efter at enhedslisternes AK47 er forstummede, synes parolen at være.

Socialismen kan sandelig også fejre sin sejrsgang verden over?

Nå ja i Nordkorea ville de da vist gerne have mere end en tandbørste, – mad for eksempel.

I Venezuela, som før socialismens indtog var Sydamerikas rigeste land, er der nu udbredt fattigdom, hvor en inflation på over 700% gør, at en pakke rugbrød altså koster 7 gange mere i næste uge, når du vil købe rugbrød igen. Så det er nok lidt svært med den socialisme. Revolutionen i Rusland 1917 er der vist heller ikke meget tilbage af.

Mao`s Kina endnu mindre, som i dag er det mest kapitalistiske og proletar undertrykkende land der findes.

Næste år er der formentligt igen partikongres med samme dagsorden: elendighedens dagsorden.

Indlægget skrevet af:

- som har skrevet 41 indlæg på Venstre i Randers.Kontakt forfatter
Kommentér dette indlæg

Du skal være logged ind for at kommentere.

Fotos fra Flickr - Se alle fotos

Nyhedsbrev

Få en e-mail med nye indlæg - indtast din e-mail i feltet herunder og klik på Tilmeld:

Det sker i Venstre

Nothing from 16. august 2017 to 14. september 2017.