Tilhører kategorien | Debat indlæg

Alt afhænger af øjnene der ser

Vi politikere skal gå konstruktivt til værks, når vi har udfordringer og opgaver, der kræver vores fulde bevågenhed i Randers Kommune.

Uanset om det handler om det netop afholdte Byrådsmødes sager omhandlende eksempelvis kommunens 8. klassers manglende uddannelsesparathed eller om de udfordringer, der igennem længere tid har været i Familieafdelingen.

Det er beskæmmende, at nogle politikere i Randers Byråd i flere sager ønsker at tale problemerne og udfordringerne OP og ligeså tilkendegiver, at flere ressourcer løser ethvert problem.

Tankevækkende er det, at netop selvsamme politikere ikke/aldrig anviser hvorledes midlerne skal findes i vores stramme kommunale budgetter.

Lad os politikere ved fælles fodslag og konstruktive løsningsforslag gå til opgaverne med den vision, at vi med kvalitet i opgaveløsningen, dygtig ledelse og veluddannede medarbejdere kan nå endog rigtig langt.

Indlægget skrevet af:

- som har skrevet 33 indlæg på Venstre i Randers.Kontakt forfatter
Kommentar til “Alt afhænger af øjnene der ser”

 1. Kirsten lorentzen siger:

  Børn i problemer
  Kære Christina Kjærsgaard.
  Jeg ser, at du anerkender problemer omkring familieafdelingen og udsatte børn og unge.
  Alt afhænger af øjnene, der ser. Man kan også vælge at lukke øjnene og håbe, at problemerne, om ikke forsvinder, så formindskes.
  Du nævner ”de udfordringer, der gennem længere tid har været i familieafdelingen”.
  Desværre fortsætter du. ”Det er beskæmmende, at nogle socialistiske politikere i Randers Byråd I flere sager ønsker at tale problemerne og udfordringerne op og ligeså tilkendegiver, at flere ressourcer løser ethvert problem.”
  Et par kilder fra medierne den seneste tid taler i hvert fald også problemet OP:
  http://www.dr.dk/nyheder/indland/arbejdstilsynet-giver-16-familieafdelinger-paabud-arbejdspres
  http://www.b.dk/nationalt/arbejdstilsyn-giver-16-familieafdelinger-paabud
  http://www.politiko.dk/nyheder/df-kommunerne-maa-faa-styr-paa-tidsfrister-i-boernesager
  http://www.mx.dk/nyheder/aarhus/story/18356144
  Jeg håber og tror, at I i byrådet, hvor V og DF nu har ’magt’ og udvalgspost vil gøre alt for at finde løsninger for børn i problemer, uanset hvor mange resurser, der skal bruges. Ting, som kræver investeringsmidler, bør sættes i bero, indtil problemet omkring børnene er løst. Børns ve og vel må have prioritet frem for eventuelle prestigeprojekter.
  Jeg må formode, at du finder det prisværdigt, at de såkaldte socialistiske politikere bekymrer sig om børns trivsel. Jeg mener, at de ikke kan roses nok for gøre opmærksom på problemet.

Trackbacks/Pingbacks


Kommentér dette indlæg

Du skal være logged ind for at kommentere.

Fotos fra Flickr - Se alle fotos

Nyhedsbrev

Få en e-mail med nye indlæg - indtast din e-mail i feltet herunder og klik på Tilmeld:

Det sker i Venstre

Nothing from 16. august 2017 to 14. september 2017.