Tilhører kategorien | Debat indlæg

Absurd kritik af forvaltningen fra Amtsavisen

Forvaltningen i Randers kommune deler skæbne med landmænd: Begge grupper arbejder hårdt; de er ærekære om deres indsats og ender alligevel alt for ofte og uberettiget som prügelknabe i offentligheden.

Måske er det lidt som henkastet affald. Når først nogle har smidt noget affald, begynder andre også at smide uden nærmere omtanke. Er det mon forklaringen på Amtsavisens absurde kritik af forvaltningen?

Byrådspolitikere går i den grad forrest med at smide affald på forvaltningen. I denne uge har vi oplevet, hvordan der i forbindelse med Collstrup grunden er blevet skudt på embedsmænd i teknisk forvaltning, til trods for at sagen i såvel kommune som i region, er behandlet helt efter bogen.

I sagen om WAN udbud blev der begået en teknisk fejl, hvorfor Randers kommune valgte at annullere udbuddet og lave et nyt. Også her benyttes lejligheden til heksejagt og dyrkelse af fejlfindingskulturen. I første omgang var ”heksen” borgmesterens eventuelle inhabilitet. Der var naturligvis intet at komme efter, men alligevel fortsætter fejlfindingen.

Indtil nu har medierne typisk blot været ukritiske mikrofonholdere for byrødders angreb. Desværre begynder Amtsavisen nu selv at smide affald: På forsiden lørdag 15. oktober læser jeg under overskriften Landsbyer må vinke farvel til bybusser: Alt dette bliver virkelighed, hvis forvaltningen får held til at gennemføre den plan, de har fremlagt for miljø- og teknikudvalget i denne uge.

Dette er en uhørt grov beskyldning. Forvaltningen gennemfører ikke noget – hverken med eller uden held. Forvaltningen gør alene, hvad vi politikere beslutter eller hvad vi har uddelegeret til deres beslutningstagen.

Den konkrete sag om principper for et nyt bybusnet er startet politisk, og der har løbende været en rigtig god dialog mellem udvalget og forvaltningen, og Byrådet har med 30 stemmer for sagt ja til de nye grundprincipper.

Indlægget skrevet af:

- som har skrevet 192 indlæg på Venstre i Randers.

Medlem af byrådet (V) Asfergvej 13, Hvidsten. 24 48 16 04 kontakt@jenspeterhansen.dk


Kontakt forfatter
Kommentér dette indlæg

Du skal være logged ind for at kommentere.

Fotos fra Flickr - Se alle fotos

Nyhedsbrev

Få en e-mail med nye indlæg - indtast din e-mail i feltet herunder og klik på Tilmeld:

Det sker i Venstre

Nothing from 16. august 2017 to 14. september 2017.